Technikai kövek

Technistone fajták:

A Technistone egy magas minőségű kvarc felület, mely ötvözi a természetes alapanyagokat (kvarc) élvonalbeli keverési és préstechnológiával. Egyedülálló tulajdonságainak köszönhetően, a Technistone minden modern háztartás igényeinek megfelel. A Technistone préselt lapokból áll, amelyeket később a szükséges termékekké dolgozzák fel. Kínálatunk széleskörű alkalmazásra bel- és kültéren, valamint kereskedelmi tereknél, konyhai- és fürdőszobai munkalapokhoz, nagy forgalmú járófelületekhez, lépcsőkhöz, ablakpárkányhoz felhasználható. Ápolása és tisztán tartása könnyű.

Silestone fajták:

A Silestone® 90%-ban természetes kvarcból készült keverék. Kiemelkedően kemény és ellenálló. Konyha munkalapokhoz, fürdőszobákban, padló-, és falburkolatként kiválóak, minimális mennyiségű illesztéssel.
A Silestone® a konyhákat és fürdőszobákat burkoló természetes kvarcból készült termék, amely nem csak szép, de széles színválasztékban elérhető, különleges szerkezettel és kiváló tulajdonságokkal.

Ellenáll a foltoknak

A Silestone® nem porózus felület, ellenáll a kávé, bor, citrom. olívaolaj, ecet, smink és egyéb mindennapi termék által hagyott foltoknak.

« . oldal/ 2 »

Dekton fajták:

A Cosentino leginnovatívabb terméke egy újonnan kifejlesztett, ultrakompakt felület, mely az üveg, porcelán, valamint a kvarc kompozit munkafelületekhez felhasznált nyersanyagok speciális eljárással készült ötvözete. A Dekton által használt exkluzív TSP (összetömörített részecske technológia) egy olyan csúcstechnológiájú eljárás, mely a természetes kövek magas hőmérsékleten és magas nyomáson, évezredek alatt bekövetkező szerkezeti átalakulásának egy felgyorsított változata.
20 ásványból áll, a kvarc kompozittal ellentétben nem tartalmaz műgyantát, 40 árnyalat, és 3 felület érhető el: ultratextur, ultramatt, extracsillogó, 8, 12, 20, 30 mm vastagságban.
Felhasználási területi: konyha munkalap, hátlap, kültéri konyha, beltéri, kültéri járólap, fürdőszobába, uszoda járólap, medence szegély, kandalló borítás, párkány, mosdópult, nagy forgalmú járófelületek, szellőző homlokzat.
A Dekton termékeinkre 10 év gyártói garancia érvényes

« . oldal/ 2 »