DEKTON® konyhai és egyéb pultok

DEKTON®

a DEKTON® egy olyan ultra kompakt felület, mely a legújabban gyártott üveg, porcelán, valamint magas minőségű kvarc munkafelületekhez felhasznált nyersanyagok kifinomult keverékéből állítottak össze.

TSP – technology of sinterized particles

A DEKTON® által használt exkluzív TSP (összetömörített részecske technológia) egy olyan csúcstechnológiájú eljárás, mely a természetes kövek magas hőmérsékleten és magas nyomáson, évezredek alatt bekövetkező szerkezeti átalakulásának egy felgyorsított változata.

Az összetömörített részecske technológia a modern műszaki iparágak leginnovatívabb eljárásait ötvözi egybe. Ez a fejlődés egy olyan technológiai és ipari ugrást jelent, melyből új eljárások, forradalmi anyagok és élenjáró termékek születnek.

Elektronmikroszkópia segítségével tudjuk teljes mértékben megítélni az anyag nulla porozitását, mely a DEKTON exkluzív szinterezési és ultra-tömörítési eljárásából adódik. Ez a nulla porozitás és a feszüléseket vagy gyenge pontokat okozó mikroméretű hibák hiánya teszi a DEKTON anyagokat különlegessé.